Bie mazhoranca në Bullgari, Varhelyi: Na keni frustruar, zhbllokoni integrimin

Përditësuar më: 9/6/2022, ora 17:31

Bie mazhoranca në Bullgari, Varhelyi: Na keni frustruar, zhbllokoni integrimin

Përditësuar më: 9/6/2022, ora 17:31

Bashkimi Europian kërkon nga Bullgaria që të zhbllokojë procesin e integrimit brenda qershorit. Ishte kjo porosia e qartë e Komisionerit për zgjerimin dhe fqinjësinë e mirë, Oliver Varhelyi, gjatë vizitës në Sofje.

Bie mazhoranca në Bullgari, Varhelyi: Na keni frustruar, zhbllokoni integrimin

Përditësuar më: 9/6/2022, ora 17:31

Bashkimi Europian kërkon nga Bullgaria që të zhbllokojë procesin e integrimit brenda qershorit. Ishte kjo porosia e qartë e Komisionerit për zgjerimin dhe fqinjësinë e mirë, Oliver Varhelyi, gjatë vizitës në Sofje.