Bie me 0,3% prodhimi industrial i Eurozonës – A2

Bie me 0,3% prodhimi industrial i Eurozonës

Prodhimi industrial në Eurozonë ra me 0.3% gjatë muajit mars. Muaji i parë pozitiv për këtë vit i Gjermanisë nuk ishte i mjaftueshëm për të kompensuar rënien e dukshme të prodhimit në Francë dhe Itali, duke rezultuar në një lexim të përgjithshëm negativ për eurozonën.

Shkarkoni aplikacionin e A2