Bie prodhimi i vajit të ullirit këtë vit. Si dallohet vaji cilësor?

Publikuar më: 16/11/2021, ora 16:51

Bie prodhimi i vajit të ullirit këtë vit. Si dallohet vaji cilësor?

Publikuar më: 16/11/2021, ora 16:51

Sipas fermerëve këtë vit do të ketë më pak vaj ulliri në treg. Kushtet atmosferike kanë ndryshuar rendimentin prodhues teksa vëmendje të dedikuar kërkon edhe përpunimi i ullirit për të nxjerr vaj cilësor dhe identifikimi i tij ne treg.

Bie prodhimi i vajit të ullirit këtë vit. Si dallohet vaji cilësor?

Publikuar më: 16/11/2021, ora 16:51

Sipas fermerëve këtë vit do të ketë më pak vaj ulliri në treg. Kushtet atmosferike kanë ndryshuar rendimentin prodhues teksa vëmendje të dedikuar kërkon edhe përpunimi i ullirit për të nxjerr vaj cilësor dhe identifikimi i tij ne treg.