Bie Qeveria Kurti, Kuvendi i Kosovës votoi me 82 vota pro mocionin e LDK

Ka zgjatur vetëm 50 dite qeveria e drejtuar nga Albin Kurti. Kuvendi i Kosovës votoi me 82 vota pro mocionin e mosbesimit te propozuar nga LDK për rrëzimin e ekzekutivit. Gjatë seancës, Kurti pati akuza te forta ndaj Presidentit Thaçi dhe partive te tjera.