Bie zilja në shkollat italiane. Rinis mes pasigurisë dhe shpresës viti i ri shkollor

Pas gati 6 muajsh, zilja ka rënë sërish në shkollat italiane. Nën një protokoll strikt rregullash kundër koronavirusit, rreth 5,6 milionë nxënës u rikthyen në banka në 13 rajone të shtetit që e provoi rëndë në kurriz efektin e pandemisë.