Bien eksportet, goditet nga pandemia një prej shtyllave më të rëndësishme të ekonomisë

Pandemi globale e Covid-19 ka fshirë afërsisht 200 milionë euro nga eksportet e mallrave shqiptarë jashtë vendit; nga të cilat sektori më i goditur është industria e prodhuesve të veshjeve dhe këpucëve, me një rënie vjetore prej 103 milionë eurosh për 5 muajt e parë të vitit.