Bien importet, më pak kërkesë e mallra për ekonominë – A2

Bien importet, më pak kërkesë e mallra për ekonominë

Bie qarkullimi i mallrave në ekonomi. Të dhënat e fundit të Institutit të Statistikave tregojnë se në janar të këtij viti, importet e mallrave arritën vlerën 42 miliardë lekë, duke u ulur me 6.3 % kundrejt të njëjtës periudhë të një viti më parë dhe me 30 % kundrejt dhjetorit.