Bien në kontakt me rrymën elektrike, humbin jetën nëna dhe dy vajzat në Fushë-Arrëz

Publikuar më: 29/5/2022, ora 10:16

Bien në kontakt me rrymën elektrike, humbin jetën nëna dhe dy vajzat në Fushë-Arrëz

Publikuar më: 29/5/2022, ora 10:16