Bifteku më i madh në botë, argjentinasit prodhojnë milanezin napolitan pothuajse 1 ton

Publikuar më: 4/5/2022, ora 16:01

Bifteku më i madh në botë, argjentinasit prodhojnë milanezin napolitan pothuajse 1 ton

Publikuar më: 4/5/2022, ora 16:01

Në Argjentinë krijohet dhe bifteku më i madh i viçit në botë. Milanezi napolitan konsiderohet si ushqimi më i preferuar i Amerikës Jugore.

Bifteku më i madh në botë, argjentinasit prodhojnë milanezin napolitan pothuajse 1 ton

Publikuar më: 4/5/2022, ora 16:01

Në Argjentinë krijohet dhe bifteku më i madh i viçit në botë. Milanezi napolitan konsiderohet si ushqimi më i preferuar i Amerikës Jugore.