Big data/ Facebook, Google, ku shkojnë informacionet tona?

Si çdo të mërkurë, edhe sot, do të flasim për temat e teknologjisë me profesor Niko Tahiraj nga “School of Infomatics”. Sot flasim për Big Data. Çfarë janë ato dhe çfarë ndodh me të dhënat tona në Facebook, Google apo Amazon?