Bilanci i energjisë elektrike, digat “u boshatisën” gjatë muajve korrik-shtator, eksportet u dyfishuan

Publikuar më: 24/11/2021, ora 19:57

Bilanci i energjisë elektrike, digat “u boshatisën” gjatë muajve korrik-shtator, eksportet u dyfishuan

Publikuar më: 24/11/2021, ora 19:57

Pa e ditur se kriza që ndodhej në horizont do të përfshinte vendin shumë shpejt, digat u zbrazën dhe Shqipëria eksportoi sasia të konsiderueshme të energjisë elektrike. Është ky përfundimi që del pas publikimit të bilancit të energjisë nga Instituti i Statistikave për tremujorin e tretë të vitit.

Bilanci i energjisë elektrike, digat “u boshatisën” gjatë muajve korrik-shtator, eksportet u dyfishuan

Publikuar më: 24/11/2021, ora 19:57

Pa e ditur se kriza që ndodhej në horizont do të përfshinte vendin shumë shpejt, digat u zbrazën dhe Shqipëria eksportoi sasia të konsiderueshme të energjisë elektrike. Është ky përfundimi që del pas publikimit të bilancit të energjisë nga Instituti i Statistikave për tremujorin e tretë të vitit.