Bilanci i vetting-ut në drejtësi, sa koka “preu” e sa kurseu? – A2

Bilanci i vetting-ut në drejtësi, sa koka “preu” e sa kurseu?

Nisja e procesit të vettingu-t në mars të vitit 2018 i ngjalli shqiptarëve shpresën për një sistem drejtësie të pastruar nga gjyqtarët dhe prokurorët e korruptuar, apo të lidhur me krimin. Por ku ndodhet gjyqësori 1 vit e gjysmë nga ekzistenca e procesit të rivlerësimit?