Bilanci kundër informalitetit, Qeveria do të ndryshojë Kodin e Procedurës Tatimore – A2

Bilanci kundër informalitetit, Qeveria do të ndryshojë Kodin e Procedurës Tatimore

Ministrja e Ekonomisë dhe Financave bëri një bilanc të javëve të fundit në luftën kundër informalitetit.