Bild analizon propozimin e BE, Serbia përballë ultimatumit: BE ose Putinin

Publikuar më: 27/1/2023, ora 16:26

Bild analizon propozimin e BE, Serbia përballë ultimatumit: BE ose Putinin

Publikuar më: 27/1/2023, ora 16:26

Gazeta gjermane Bild ka publikuar një analizë lidhur me propozimin europian për një marrëveshje në dialogun Prishtinë-Beograd, duke shtruar pyetjen se a është kjo pika e kthesës për Serbinë karshi Kosovës. Gjithashtu nënvizon se humbësi më i madh dhe ndoshta i vetëm i normalizimit të raporteve do të jetë Rusia.

Bild analizon propozimin e BE, Serbia përballë ultimatumit: BE ose Putinin

Publikuar më: 27/1/2023, ora 16:26

Gazeta gjermane Bild ka publikuar një analizë lidhur me propozimin europian për një marrëveshje në dialogun Prishtinë-Beograd, duke shtruar pyetjen se a është kjo pika e kthesës për Serbinë karshi Kosovës. Gjithashtu nënvizon se humbësi më i madh dhe ndoshta i vetëm i normalizimit të raporteve do të jetë Rusia.