Bilion dhe trilion nuk ekzistojnë, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 15/1/2020, ora 10:27

Bilion dhe trilion nuk ekzistojnë, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 15/1/2020, ora 10:27

Profesor Edmond Tupja në Dita Jonë, si çdo të mërkurë, në rubrikën e tij “5 Fjalë”. Profesori na sjellë 5 fjalë shqipe që duhet t’i përdorim më shpesh, për shkak se rrezikohen nga fjalët e huaja.

Bilion dhe trilion nuk ekzistojnë, “5 Fjalë” nga Edmond Tupja

Publikuar më: 15/1/2020, ora 10:27

Profesor Edmond Tupja në Dita Jonë, si çdo të mërkurë, në rubrikën e tij “5 Fjalë”. Profesori na sjellë 5 fjalë shqipe që duhet t’i përdorim më shpesh, për shkak se rrezikohen nga fjalët e huaja.