Bimët medicinale mblidhen gjithnjë e më pak, mungon krahu i punës

Publikuar më: 22/7/2022, ora 14:11

Bimët medicinale mblidhen gjithnjë e më pak, mungon krahu i punës

Publikuar më: 22/7/2022, ora 14:11

Bimët medicinale dhe çajrat bio janë ndër produktet më të kërkuara në tregun shqiptar. Dhe fatmirësisht, një pjesë e këtyre bimëve gjenden në mënyrë natyrale në zona të ndryshme të vendit, të kultivuara nga natyra.

Bimët medicinale mblidhen gjithnjë e më pak, mungon krahu i punës

Publikuar më: 22/7/2022, ora 14:11

Bimët medicinale dhe çajrat bio janë ndër produktet më të kërkuara në tregun shqiptar. Dhe fatmirësisht, një pjesë e këtyre bimëve gjenden në mënyrë natyrale në zona të ndryshme të vendit, të kultivuara nga natyra.