Bindja niset drejt zgjedhjeve, Patozi: Ne do të zbatojmë listat 100% të hapura

Bindja Demokratike nuk ka ndërmend të respektojë kufizimet e Kodit Zgjedhor për listat e hapura. Në nisje të fushatës elektorale, Astrit Patozi pohoi se brenda vetes Bindja do të zbatojë listën 100% të hapura dhe mandatet do t’i shkojnë atij që merr më shume vota.