Binjakët ekselentë të mjekësisë, janë të parët e Shqipërisë, por me sytë nga Gjermania

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:41

Binjakët ekselentë të mjekësisë, janë të parët e Shqipërisë, por me sytë nga Gjermania

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:41

Këta janë binjakët ekselentë të maturës shtetërore dhe në krye të fituesve në Universitete. Mario Popa është renditur i pari në rang vendi, jo vetëm në Mjekësi, por edhe në 9 degët e tjera që ka aplikuar për studimet e larta. Ndërsa vëllai i tij Xhulio ka dalë i 16 në listën e fituesve.

Binjakët ekselentë të mjekësisë, janë të parët e Shqipërisë, por me sytë nga Gjermania

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:41

Këta janë binjakët ekselentë të maturës shtetërore dhe në krye të fituesve në Universitete. Mario Popa është renditur i pari në rang vendi, jo vetëm në Mjekësi, por edhe në 9 degët e tjera që ka aplikuar për studimet e larta. Ndërsa vëllai i tij Xhulio ka dalë i 16 në listën e fituesve.