Bino qetëson të rinjtë: Vaksina anti-Covid nuk ndikon në shëndetin riprodhues

Publikuar më: 18/10/2021, ora 15:44

Bino qetëson të rinjtë: Vaksina anti-Covid nuk ndikon në shëndetin riprodhues

Publikuar më: 18/10/2021, ora 15:44

Studentët e pavaksinuar dhe ata që nuk dorëzojnë testin e tamponit negativ çdo javë, nuk duhet të pranohen në universitete. Rekomandimi vjen nga ekspertët e Komitetit të Imunizimit dhe Vaksinimit.

Bino qetëson të rinjtë: Vaksina anti-Covid nuk ndikon në shëndetin riprodhues

Publikuar më: 18/10/2021, ora 15:44

Studentët e pavaksinuar dhe ata që nuk dorëzojnë testin e tamponit negativ çdo javë, nuk duhet të pranohen në universitete. Rekomandimi vjen nga ekspertët e Komitetit të Imunizimit dhe Vaksinimit.