Bisedime me letra në Vjenë, SHBA dhe Irani afër shpëtimit të akordit bërthamor

Për herë të parë që kur Joe Biden është vendosur në Shtëpinë e Bardhë, Uashingtoni dhe Teherani u ulën në një tavolinë në përpjekje për të shpëtuar marrëveshjen bërthamore iraniane të firmosur në 2015-ën, që u braktis nga Trump në 2018-ën.