Bisedime pa sukses me SHBA dhe NATO, Rusia tregon forcën me tanke pranë Ukrainës

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:46

Bisedime pa sukses me SHBA dhe NATO, Rusia tregon forcën me tanke pranë Ukrainës

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:46

Rusia pranon se bisedimet e sigurisë me Shtetet e Bashkuara dhe NATO-n ishin të pasuksesshme. Aleanca e Atlantikut të Veriut tha se është shumë e vështirë që të ngushtohen dallimet e mëdha mes palëve, ndërsa Rusia nuk dha garanci se nuk do të pushtojë Ukrainën. Për të shtuar presionin ndaj perëndimit, Moska vendosi në lëvizje trupat e saj.

Bisedime pa sukses me SHBA dhe NATO, Rusia tregon forcën me tanke pranë Ukrainës

Publikuar më: 13/1/2022, ora 15:46

Rusia pranon se bisedimet e sigurisë me Shtetet e Bashkuara dhe NATO-n ishin të pasuksesshme. Aleanca e Atlantikut të Veriut tha se është shumë e vështirë që të ngushtohen dallimet e mëdha mes palëve, ndërsa Rusia nuk dha garanci se nuk do të pushtojë Ukrainën. Për të shtuar presionin ndaj perëndimit, Moska vendosi në lëvizje trupat e saj.