Bisedimi me qytetarët e Vlorës, Rama sulmon Metën: Tragjedi shpërdorimi i Presidencës

Shkurti është muaji i të dashuruarve, por ndërmjet Edi Ramës dhe Ilir Metës dashuria ka mbaruar me kohë.

Kryeministri Edi Rama, gjatë një bashkëbisedimi me shoqërinë civile në Vlorë, shfrytëzoi rastin për të dhënë konsideratat e tij ndaj Presidentit.