Biznes me listëpagesat, specialistët IT të AKSH i shitën të dhënat sensitive të qytetarëve për 20 mijë lekë

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:36

Biznes me listëpagesat, specialistët IT të AKSH i shitën të dhënat sensitive të qytetarëve për 20 mijë lekë

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:36

Dy specialistë IT, te AKSHI-t të punësuar pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, kanë bërë biznes me të dhënat sensitive të 630 mijë qytetarëve shqiptarë. Ishte ky konkluzioni paraprak i Prokurorisë së Tiranës pas publikimit të listëpagesave dhe targave. Prokuroria lëshoi 4 urdhërarreste për këtë çështje, ndërsa në hetim janë dhe patronazhistët.

Biznes me listëpagesat, specialistët IT të AKSH i shitën të dhënat sensitive të qytetarëve për 20 mijë lekë

Publikuar më: 7/1/2022, ora 14:36

Dy specialistë IT, te AKSHI-t të punësuar pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, kanë bërë biznes me të dhënat sensitive të 630 mijë qytetarëve shqiptarë. Ishte ky konkluzioni paraprak i Prokurorisë së Tiranës pas publikimit të listëpagesave dhe targave. Prokuroria lëshoi 4 urdhërarreste për këtë çështje, ndërsa në hetim janë dhe patronazhistët.