“Biznes si më përpara nuk do të ketë më”, Shkodra: Po kalojmë në një erë të re të zhvillimit ekonomik industrial

Publikuar më: 28/7/2023, ora 20:24

“Biznes si më përpara nuk do të ketë më”, Shkodra: Po kalojmë në një erë të re të zhvillimit ekonomik industrial

Publikuar më: 28/7/2023, ora 20:24

Kështu u shpreh sekretari i përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve, Arben Shkodra në studion e A2 Business,. Sipas tij Shqipëria po kalon në një erë të zhvillimit ekonomik industrial botëror me shtimin e inovacionit dhe Inteligjencës Artificiale. Shkodra thekson se biznesi duhet të rimodelojë mënyrën e të bërit biznes.

“Biznes si më përpara nuk do të ketë më”, Shkodra: Po kalojmë në një erë të re të zhvillimit ekonomik industrial

Publikuar më: 28/7/2023, ora 20:24

Kështu u shpreh sekretari i përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve, Arben Shkodra në studion e A2 Business,. Sipas tij Shqipëria po kalon në një erë të zhvillimit ekonomik industrial botëror me shtimin e inovacionit dhe Inteligjencës Artificiale. Shkodra thekson se biznesi duhet të rimodelojë mënyrën e të bërit biznes.