Bizneset ankohen se nuk gjejnë punëtorë, Ekspertët: Arsyeja e parë, emigracioni

Përditësuar më: 12/9/2019, ora 15:37

Bizneset ankohen se nuk gjejnë punëtorë, Ekspertët: Arsyeja e parë, emigracioni

Përditësuar më: 12/9/2019, ora 15:37

Shumë biznese ankohen sot se nuk gjejnë punëtorë. Përfaqësuesit e dy industrive, “call center” dhe ndërtim, sektorët që kanë edhe një numër të lartë të punësuarish tregojnë këtë lloj problematike.

Bizneset ankohen se nuk gjejnë punëtorë, Ekspertët: Arsyeja e parë, emigracioni

Përditësuar më: 12/9/2019, ora 15:37

Shumë biznese ankohen sot se nuk gjejnë punëtorë. Përfaqësuesit e dy industrive, “call center” dhe ndërtim, sektorët që kanë edhe një numër të lartë të punësuarish tregojnë këtë lloj problematike.