Bizneset e reja të teknologjisë, ekspertizë nga Mbretëria e Bashkuar dhe Izraeli

Nga rubrika #hashtech në emisionin “Dita Jonë”, të ftuar: Anisa Berisha, koordinatore e projektit UK Albania Tech Hub, si dhe Erjon Çuni dhe Elton Ngjela.