Bizneset kundër paketës fiskale: Rrit ndjeshëm kostot, dobëson prodhimin vendas

Publikuar më: 8/11/2021, ora 20:27

Bizneset kundër paketës fiskale: Rrit ndjeshëm kostot, dobëson prodhimin vendas

Publikuar më: 8/11/2021, ora 20:27

Një surprizë dhe një goditje e madhe për sipërmarrjen. Kështu e kanë cilësuar përfaqësuesit e grupeve të interesit nga biznesi paketën e re fiskale që shoqëron buxhetin e vitit të ardhshëm, duke i kërkuar Komisionit për veprimtaritë prodhuese të rekomandojë kthimin e ndryshime ligjore. Për industrinë agropërpunuese dhe agroushqimore, heqja e rimbursimit të TVSH 6% nënkupton vetëm penalizimin e prodhimit vendas.

Bizneset kundër paketës fiskale: Rrit ndjeshëm kostot, dobëson prodhimin vendas

Publikuar më: 8/11/2021, ora 20:27

Një surprizë dhe një goditje e madhe për sipërmarrjen. Kështu e kanë cilësuar përfaqësuesit e grupeve të interesit nga biznesi paketën e re fiskale që shoqëron buxhetin e vitit të ardhshëm, duke i kërkuar Komisionit për veprimtaritë prodhuese të rekomandojë kthimin e ndryshime ligjore. Për industrinë agropërpunuese dhe agroushqimore, heqja e rimbursimit të TVSH 6% nënkupton vetëm penalizimin e prodhimit vendas.