Bizneset në “krizë” nga tkurrja e fuqisë punëtore, ekspertët: Rrezik për ekonominë e vendit

Vala e emigrimit dhe plakja e popullsisë po krijojnë një rrezik të ri për vendin, tkurrjen e fuqisë punëtore. Bizneset kanë filluar të ndjejnë krizën, kryesisht ato në sektorin e bujqësisë dhe fasonerisë, i cili është edhe kontribuesi kryesor i eksporteve. Eksperti për ekonominë, Pano Soko, e cilëson këtë një problem mjaft shqetësues dhe një sfidë serioze për ekonominë e vendit.