Bizneset online, Historia e sipërmarrëses së suksesshme 25-vjeçare

E nisi me vetëm 60 mijë lekë të vjetra dhe sot numëron qindra klientë dhe synon të shtrijë markën e saj edhe jashtë kufijve. Kjo është historia e Klea Mustës, 25-vjeçarja, e cila katër vite më parë guxoi të ngrinte një biznes online për prodhimin e kremrave të ndryshëm.