Bizneset: Po na dëmton kriza politike

Publikuar më: 20/5/2019, ora 16:04

Bizneset: Po na dëmton kriza politike

Publikuar më: 20/5/2019, ora 16:04

Nikolin Jaka, president i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë.