Bizneset që preken më shumë nga kriza

Publikuar më: 13/1/2023, ora 20:28

Bizneset që preken më shumë nga kriza

Publikuar më: 13/1/2023, ora 20:28

Ekonomia shqiptare po përballet me një krizë të përgjithshme, që ka përfshirë të gjithë ekonominë globale. Fillimisht pandemia e më pas lufta në Ukrainë, ka rritur çmimet thuajse të gjithçkaje, duke vendosur në vështirësi pjesën dërrmuese të bizneseve, kostot e të cilëve gjithashtu janë rritur ndjeshëm. Por, në periudha krizash ka edhe biznese që zhvillohen. Cilat janë ato që ecin dhe ato që ngecin? Ku mund të investohet në këtë kohë krize?

Bizneset që preken më shumë nga kriza

Publikuar më: 13/1/2023, ora 20:28

Ekonomia shqiptare po përballet me një krizë të përgjithshme, që ka përfshirë të gjithë ekonominë globale. Fillimisht pandemia e më pas lufta në Ukrainë, ka rritur çmimet thuajse të gjithçkaje, duke vendosur në vështirësi pjesën dërrmuese të bizneseve, kostot e të cilëve gjithashtu janë rritur ndjeshëm. Por, në periudha krizash ka edhe biznese që zhvillohen. Cilat janë ato që ecin dhe ato që ngecin? Ku mund të investohet në këtë kohë krize?