Bizneset skeptikë për të dhënat, Jaka: Pasaktësitë në cens mund të vendosin sipërmarrjet në vështirësi

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:45

Bizneset skeptikë për të dhënat, Jaka: Pasaktësitë në cens mund të vendosin sipërmarrjet në vështirësi

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:45

Të dhënat e censit do të jenë një ndihmë edhe për bizneset, nëse ato janë të sakta. Kështu shprehet kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Nikolin Jaka teksa thotë se pasaktësitë në cens mund të vështirësojnë aktivitetin e sipërmarrjeve në drejtimin e duhur të investimeve.

Bizneset skeptikë për të dhënat, Jaka: Pasaktësitë në cens mund të vendosin sipërmarrjet në vështirësi

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:45

Të dhënat e censit do të jenë një ndihmë edhe për bizneset, nëse ato janë të sakta. Kështu shprehet kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Nikolin Jaka teksa thotë se pasaktësitë në cens mund të vështirësojnë aktivitetin e sipërmarrjeve në drejtimin e duhur të investimeve.