“Biznesi është duke vuajtur”, Dervishi: Mungesa e stafeve krijon kosto. Ulja e konsumit shkakton kaos

Publikuar më: 17/11/2021, ora 22:02

“Biznesi është duke vuajtur”, Dervishi: Mungesa e stafeve krijon kosto. Ulja e konsumit shkakton kaos

Publikuar më: 17/11/2021, ora 22:02

Biznesi aktualisht është duke vuajtur. Nuk e ka normën e fitimit dhe ka mungesë të stafeve. Në këtë konkluzion ka arritur menaxherja e Biznesit dhe Kontrolleve të Sipërmarrjes Linda Dervishi. Në studion e A2 Business, ajo thekson se problematika kryesore është mungesa e stafeve që krijon kosto dhe jo efiçencë në sipërmarrje.

“Biznesi është duke vuajtur”, Dervishi: Mungesa e stafeve krijon kosto. Ulja e konsumit shkakton kaos

Publikuar më: 17/11/2021, ora 22:02

Biznesi aktualisht është duke vuajtur. Nuk e ka normën e fitimit dhe ka mungesë të stafeve. Në këtë konkluzion ka arritur menaxherja e Biznesit dhe Kontrolleve të Sipërmarrjes Linda Dervishi. Në studion e A2 Business, ajo thekson se problematika kryesore është mungesa e stafeve që krijon kosto dhe jo efiçencë në sipërmarrje.