Biznesi në udhëkryq për energjinë, kërkohet fond financimi për panele diellore

Publikuar më: 11/7/2022, ora 13:47

Biznesi në udhëkryq për energjinë, kërkohet fond financimi për panele diellore

Publikuar më: 11/7/2022, ora 13:47

Përballë krizës energjetike prodhuesit ndihen të pambrojtur dhe të paqartë për çmimin e ri që do të duhet të paguajnë për energjinë. Kjo e fundit zë dhe peshën kryesore në këtë sektorë, mesatarisht 20% të kostove.

Biznesi në udhëkryq për energjinë, kërkohet fond financimi për panele diellore

Publikuar më: 11/7/2022, ora 13:47

Përballë krizës energjetike prodhuesit ndihen të pambrojtur dhe të paqartë për çmimin e ri që do të duhet të paguajnë për energjinë. Kjo e fundit zë dhe peshën kryesore në këtë sektorë, mesatarisht 20% të kostove.