Biznesi pas tërmetit, turizmi dhe prodhimi: 2020, vit kritik – A2

Biznesi pas tërmetit, turizmi dhe prodhimi: 2020, vit kritik

2020-ta do të jetë një vit i vështirë për sipërmarrjen shqiptare, që do të duhet të rikuperojë pasojat e tërmetit të 26 Nëntorit.