BKH drejt finalizimit, përzgjidhen kandidatët fitues pas testimit

Kandidatët e Byrosë Kombëtarë të Hetimit janë paraqitur këtë të martë pranë zyrave të ngritura në SPAK. Sipas burimeve kandidatët do të paraqiten edhe gjatë javës. Kandidatët njoftohen nëpërmjet zarfit nëse janë fitues apo jo dhe iu komunikohet zyrtarisht.