BKH kontrolloi banesën e partneres, Ahmetaj ankimon vendimin në Apel

Publikuar më: 15/3/2023, ora 19:41

BKH kontrolloi banesën e partneres, Ahmetaj ankimon vendimin në Apel

Publikuar më: 15/3/2023, ora 19:41

Arben Ahmetaj dhe partnerja e tij ankimojnë në Apelin e Posaçëm vendimin e Shkallës së Pare për lejimin e kontrollit të BKH në banesën e Erjola Hoxhës. Ata kërkojnë konstatimin e pakushtetutshmërisë dhe paligjshmërisë së vendimit të Shkallës së Parë për lejimin e kontrollit të banesës në Hamallaj, në pronësi të partneres së Ahmetajt, Erjola Hoxha, duke e quajtur “akt që cenon sovranitetin e Kuvendit, Kushtetutën e Shqipërisë dhe Kodin e Procedurës Penale”.

BKH kontrolloi banesën e partneres, Ahmetaj ankimon vendimin në Apel

Publikuar më: 15/3/2023, ora 19:41

Arben Ahmetaj dhe partnerja e tij ankimojnë në Apelin e Posaçëm vendimin e Shkallës së Pare për lejimin e kontrollit të BKH në banesën e Erjola Hoxhës. Ata kërkojnë konstatimin e pakushtetutshmërisë dhe paligjshmërisë së vendimit të Shkallës së Parë për lejimin e kontrollit të banesës në Hamallaj, në pronësi të partneres së Ahmetajt, Erjola Hoxha, duke e quajtur “akt që cenon sovranitetin e Kuvendit, Kushtetutën e Shqipërisë dhe Kodin e Procedurës Penale”.