Blendi Fevziu: Çfarë më ka befasuar nga koronavirusi?

Në “Dita Jonë”, i drejtuam 3 pyetje gazetarit Blendi Fevziu, për atë që po ndodh në Shqipëri dhe në të gjithë botën për shkak të përhapjes së pandemisë së koronavirusit. Çfarë e ka befasuar nga kjo situatë, si po përballen autoritetet dhe publiku me Covid-19, dhe një koment mbi situatën e pazakontë në Kosovë, ku në mes të pandemisë shpërtheu edhe një krizë politike.

  • LAJMI I FUNDIT | E moshuara ndërron jetë në Spitalin Infektiv, MSH: Jo nga Covid-19
  • LAJMI I FUNDIT | E moshuara ndërron jetë në Spitalin Infektiv, MSH: Jo nga Covid-19
  • LAJMI I FUNDIT | E moshuara ndërron jetë në Spitalin Infektiv, MSH: Jo nga Covid-19