Blenë vota në Maqellarë, SPAK mbyll hetimin për juristin e Bashkisë

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:07

Blenë vota në Maqellarë, SPAK mbyll hetimin për juristin e Bashkisë

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:07

SPAK mbylli hetimin për Denis Xholin dhe Albion Çekun, të akuzuar për blerje votash për zgjedhjet të 25 prillit në Maqellarë. Dy të pandehurit për "korrupsion zgjedhor" u bllokuan nga simpatizantët e Partisë Demokratike, pas dyshimeve se po shpërndanin para për të marrë vota.

Blenë vota në Maqellarë, SPAK mbyll hetimin për juristin e Bashkisë

Publikuar më: 18/10/2021, ora 20:07

SPAK mbylli hetimin për Denis Xholin dhe Albion Çekun, të akuzuar për blerje votash për zgjedhjet të 25 prillit në Maqellarë. Dy të pandehurit për "korrupsion zgjedhor" u bllokuan nga simpatizantët e Partisë Demokratike, pas dyshimeve se po shpërndanin para për të marrë vota.