Bllokada bullgare, Maqedonia e Veriut optimiste: S’kemi kohë për aventura

Publikuar më: 3/1/2022, ora 15:29

Bllokada bullgare, Maqedonia e Veriut optimiste: S’kemi kohë për aventura

Publikuar më: 3/1/2022, ora 15:29

Vetoja bullgare për integrimin e Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Europian, që po mban peng dhe Shqipërinë, mund të hiqet shumë shpejt. Kështu pohon zëvendëskryeministri i parë në qeverinë në largim, Artan Grubi, i cili thekson se Shkupi nuk ka kohë për të humbur.

Bllokada bullgare, Maqedonia e Veriut optimiste: S’kemi kohë për aventura

Publikuar më: 3/1/2022, ora 15:29

Vetoja bullgare për integrimin e Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Europian, që po mban peng dhe Shqipërinë, mund të hiqet shumë shpejt. Kështu pohon zëvendëskryeministri i parë në qeverinë në largim, Artan Grubi, i cili thekson se Shkupi nuk ka kohë për të humbur.