Bllokada në kufi, Kosova e vendosur për shtetësi!

Publikuar më: 25/9/2021, ora 13:50

Bllokada në kufi, Kosova e vendosur për shtetësi!

Publikuar më: 25/9/2021, ora 13:50

Në Mitrovicën e Veriut thuajse ka pllakosur heshtja… me zyrat e administratës lokale të mbylllura dhe bizneset e lokalet të boshatisura. Duket se jeta ka mbetur pezull atje, për t’u zhvendosur disa kilometra larg, pranë zonave kufitare me Serbinë.

Bllokada në kufi, Kosova e vendosur për shtetësi!

Publikuar më: 25/9/2021, ora 13:50

Në Mitrovicën e Veriut thuajse ka pllakosur heshtja… me zyrat e administratës lokale të mbylllura dhe bizneset e lokalet të boshatisura. Duket se jeta ka mbetur pezull atje, për t’u zhvendosur disa kilometra larg, pranë zonave kufitare me Serbinë.