Bllokimi i eksporteve, Zelensky: Bota rrezikohet nga kriza ushqimore

Publikuar më: 10/5/2022, ora 12:52

Bllokimi i eksporteve, Zelensky: Bota rrezikohet nga kriza ushqimore

Publikuar më: 10/5/2022, ora 12:52

Presidenti Zelensky kërkoi masa urgjente për të zhbllokuar eksportin e prodhimeve bujqësore në Ukrainë, duke paralajmëruar një krizë ushqimore globale. Trupat ruse kanë shkatërruar infrastrukturën dhe kanë bllokuar porte kryesore të eksportit të grurit apo misrit.

Bllokimi i eksporteve, Zelensky: Bota rrezikohet nga kriza ushqimore

Publikuar më: 10/5/2022, ora 12:52

Presidenti Zelensky kërkoi masa urgjente për të zhbllokuar eksportin e prodhimeve bujqësore në Ukrainë, duke paralajmëruar një krizë ushqimore globale. Trupat ruse kanë shkatërruar infrastrukturën dhe kanë bllokuar porte kryesore të eksportit të grurit apo misrit.