Bllokimi i Rinasit, Balluku: Nisin fluturimet esenciale. Urdhërndalimi për 3 kontrollorë

Gazetarët e A2 Armend Pire, Ornela Joti dhe Armand Bajrami, sjellin më shumë detaje