“Bllokojnë qarkullimin e ujit”, ndërtimet në infrastrukturën e ujitjes dhe kullimit shkaktojnë përmbytje

Publikuar më: 26/9/2022, ora 23:24

“Bllokojnë qarkullimin e ujit”, ndërtimet në infrastrukturën e ujitjes dhe kullimit shkaktojnë përmbytje

Publikuar më: 26/9/2022, ora 23:24

Strategjia Kombëtare për Zvogëlimin e Risqeve nga Fatkeqësitë 2023-2030, ato vlerësohen si rreziku kryesor që i kanosen vendit duke lënë pas tërmetet, zjarret në pyje, rrëshqitjet e tokës apo bllokimet nga reshjet e dendura të dëborës e ortekët.

“Bllokojnë qarkullimin e ujit”, ndërtimet në infrastrukturën e ujitjes dhe kullimit shkaktojnë përmbytje

Publikuar më: 26/9/2022, ora 23:24

Strategjia Kombëtare për Zvogëlimin e Risqeve nga Fatkeqësitë 2023-2030, ato vlerësohen si rreziku kryesor që i kanosen vendit duke lënë pas tërmetet, zjarret në pyje, rrëshqitjet e tokës apo bllokimet nga reshjet e dendura të dëborës e ortekët.