“Blloshmi dhe Leka”, një ekspozitë me sendet personale të poetëve të vrarë

Publikuar më: 15/7/2022, ora 08:39

“Blloshmi dhe Leka”, një ekspozitë me sendet personale të poetëve të vrarë

Publikuar më: 15/7/2022, ora 08:39

E ftuar në Dita Jonë ishte kuratorja Armanda Hysa.