“Blofi” i Lleshajt me lirimin e drejtorit të policisë së Tiranës – A2

“Blofi” i Lleshajt me lirimin e drejtorit të policisë së Tiranës

Lirimi nga detyra i drejtorit të Policisë së Tiranës u transmetua në të gjitha mediat në vend dhe portalet informative fundjavën e shkuar.