Bloomberg: BE do të autorizojë hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Bashkimi Evropian, me shumë gjasë, do të autorizojë çeljen e negociatave të anëtarësimit për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut në 15 tetor, me shpresën se perspektiva do të ndihmojë për ankorimin e kontinentit ballkanik në Perëndim.