Boçi për situatën në PD: Ka krizë besimi, liderëve u ka humbur arsyeja

Publikuar më: 11/1/2022, ora 15:33

Boçi për situatën në PD: Ka krizë besimi, liderëve u ka humbur arsyeja

Publikuar më: 11/1/2022, ora 15:33

Një nga deputetet më të votuar të PD, që arriti te thyeje herësin në Elbasan, Luçiano Boçi, bën për A2 CNN një skaner të shpejtë të asaj që po ndodh në Partinë Demokratike. Sipas tij, PD ka një krizë besimi dhe liderëve u ka humbur arsyeja. Dalja sa më shpejt nga kjo spirale, ndalimi i veprimeve dhe vendimeve arbitrare si dhe hapja e partisë për një votim të lirë të anëtarësisë, shikohet si e vetmja zgjidhje për Boçin që PD të rikthehet aty ku e ka vendin.

Boçi për situatën në PD: Ka krizë besimi, liderëve u ka humbur arsyeja

Publikuar më: 11/1/2022, ora 15:33

Një nga deputetet më të votuar të PD, që arriti te thyeje herësin në Elbasan, Luçiano Boçi, bën për A2 CNN një skaner të shpejtë të asaj që po ndodh në Partinë Demokratike. Sipas tij, PD ka një krizë besimi dhe liderëve u ka humbur arsyeja. Dalja sa më shpejt nga kjo spirale, ndalimi i veprimeve dhe vendimeve arbitrare si dhe hapja e partisë për një votim të lirë të anëtarësisë, shikohet si e vetmja zgjidhje për Boçin që PD të rikthehet aty ku e ka vendin.