Boçi: Rama, përpjekje të shumëfishta për të shkërmoqur protestën – A2

Boçi: Rama, përpjekje të shumëfishta për të shkërmoqur protestën

Deputeti i Partisë Demokratike, Luçiano Boçi ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00, ku foli për zhvillimet politike në vend dhe protestën e studentëve.