Bode: Ekonomia shqiptare ka një sfidë shumë të madhe. Civici: Produktiviteti, pika më e dobët – A2

Bode: Ekonomia shqiptare ka një sfidë shumë të madhe. Civici: Produktiviteti, pika më e dobët

Në 2013, kur ndodhi rotacioni politik dhe Rama do të fitonte mandatin e parë, ekonomia u bë “kali i betejës” në fushatën elektorale. Premtimet ishin për rritje ekonomike mbi 5%, për legalizime e shëndetësi falas, për krijimin e 300 mijë vendeve të reja të punës, për shlyerjen e borxheve ndaj biznesit.